Epres-tutti-fruttis, robbanócukorkás macaron/ Pop rock candy macaron
Ez az összeállítás nem éppen a természetes ízek kedvelőinek való, de robbanócukor rajongóknak kötelező!:)
Lássuk a receptet!
Hozzávalók az epres, tutti-fruttis töltelékhez:
100 gramm fehér csoki
40 gramm epersűrítmény
50 gramm tejszín
10 gramm vaj
1 csipetnyi tutti-frutti italpor (ízlés szerint, de óvatosan, mert brutál íze van!)
Elkészítése:
A tejszínt felmelegítjük, beletesszük a vajat, majd ha elolvadt, nyakon öntjük vele a fehér csokit. Folyamatos kevergetés közben megvárjuk, míg elolvad a fehér csoki, majd hozzáadjuk az eperpürét és a csipetnyi tutti-frutti italport. Botmixerrel egyneműsítjük. Egy órára hűtőbe tesszük és már lehet is tölteni vele a macaronokat. A tölteléket gyűrű-szerűen körbe nyomjuk a macaron peremén és a közepébe mehet a robbanócukorka:)