Receptek,  Töltelék

Maracujás macaron

Be kell hogy valljam kissé idegenkedtem ettől az íztől, mivel jégkrémen és üdítőn kívül még soha semmit nem ettem, ami maracujás lett volna. Igazán kár volt, mivel mostanra már az egyik nagy kedvencemmé vált!

Maracujás töltelék:

Hozzávalók:

  • 200 gr fehér csoki
  • 50 gr tejszín
  • 10 gr vaj
  • 10 gr glükóz szirup
  • 60 gr pasztőrözött passiógyümölcs püré

Elkészítése:

A tejszínt felmelegítjük, beletördeljük a fehér csokit. Amikor felolvadt (folyamatos kevergetés mellett), beletesszük a vajat és a glükózszirupot, egyneművé keverjük, hozzáadjuk a pürét és botmixxer-rel átdolgozzuk. Egy éjszakára tegyük hűtőbe, majd lehet tölteni vele a macaronokat.

Leave a Reply