Rólam

          A macaron sütés a legtöbb ember számára mumus. Számomra is az volt! Az első próbálkozásaim kudarcba fulladtak és még a mai napig is előfordul, hogy a kukában landolnak a kis ördögfajzatok. De nem adtam fel, sőt! Valamiért a lelkesedésem nem hogy alábbhagyott volna, hanem megsokszorozódott. Azon kaptam magam, hogy a szabadidőmben a netet bújom, hogy megtaláljam a tökéletes macaron ‘titkos’ összetevőit. A befektetett idő és a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét. Ha a macaronjaim nem is lettek tökéletesek, de azt kell hogy mondjam, végre már megközelítik azt a szintet, amit elvárok, amikor beleharapok egy ilyen kis csodába.

        Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy te is részese lehess az utazásomnak, amely során új ízeket, formákat és színeket próbálok ki és hogy lásd, nincs lehetetlen: le lehet győzni a mumust!!!     

Úgy gondoltam, hogy egy ilyen oldal jó módja annak, hogy inspirálhassam azokat, akik bele szeretnének vágni a macaron sütésbe, vagy már mívelik, hogy minél szebb macaronokat süthessenek. Éppen ezért többféle macaron és töltelék receptet osztok meg, illetve megmutatom, hogy bizony több van ebben a kis sütiben, mint ahogy azt sokan gondolják. 

Remélem hasznos tanácsokat találsz majd az oldalon és ha elakadnál, kérdezz bátran: együtt majd kisütjük a megoldást!

Kalandozzunk együtt a macaronok világában!

Szöllősy-Bíró Barbara